ANWB charmecampings - Spanje, Portugal

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2011-03-26
SCHRIJVER Bianca Bartels
ISBN 9789018033170
BESTANDSGROOTTE 7,50 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

De 100 sfeervolste Charme campings van Spanje en Portugal in een gids gebundeld.Om tot een selectie van 100 charme campings te komen deed een groep ANWB-campingexperts uitgebreid onderzoek. De geselecteerde campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met ruime standplaatsen op idyllische plekken, zoals tussen de bergen, tussen olijfbomen of wijngaarden, nabij een sfeervol stadje of aan een kabbelend riviertje. Deze gids bestaat uit 5 delen: Noordoost-Spanje, Noordwest-Spanje, Midden-Spanje, Zuid-Spanje en Portugal.

BESTEK

U kunt boek ANWB charmecampings - Spanje, Portugal in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek ANWB charmecampings - Spanje, Portugal.

...n meest idyllische plekken in Europa, dat kan op de ANWB Charmecampings! Op de ANWB charmecampings kunt u optimaal genieten van rust, ruimte en natuur. Op een charmecamping kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Prachtig gelegen Charmecampings: kamperen op idyllische plekken. Charmecampings zijn aan te raden aan kampeerders die écht willen genieten van rust, ruimte en natuur. Je komt terecht op de mooiste en idyllische plekjes van Europa. De campings stralen gastvrijheid uit en zijn geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs. Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal. Met de Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal kun je elektronisch je tol betalen op het gehele Franse, Spaanse en Portugese snelwegennetwerk en bij automatische tolpoorten (zoals voor het viaduct van Millau). Daarnaast kun je bij ongeveer 300 parkeerterreinen/garages met de tolbadge betalen. De 100 sfeervolste Charme campings van Spanje en Portugal in een gi...