De terugkeer van Florence

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM januari 2018
SCHRIJVER Sana Krasikov
ISBN 9789044537338
BESTANDSGROOTTE 10,54 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Florence Fein doet er in de jaren dertig alles aan om haar kleingeestige familie in Brooklyn te ontvluchten. Als ze de kans krijgt naar Moskou te emigreren, bedenkt ze zich geen moment. Jaren later maakt haar zoon Julian eenzelfde reis. Terwijl hij bezig is met een internationale oliedeal duikt hij in het verleden van zijn moeder. Hij komt er niet alleen achter wie zij werkelijk was, maar ontdekt ook het verhaal van een hele generatie Amerikanen die door hun land in de steek gelaten werd.De terugkeer van Florence is zowel een verhaal over moeder en zoon als een (zeer actureel) relaas over twee landen die elkaar in een wurggreep houden.

BESTEK

U kunt boek De terugkeer van Florence in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De terugkeer van Florence.

.... De eerste roman van de jonge Krasikov bestrijkt decennia, drie generaties en twee continenten, waarin Rusland en Amerika verwikkeld zijn in de eeuwige dans om de macht. Doordat het narratief verschuift tussen Florence in de derde persoon en Julian in de eerste persoon, reis je als lezer tussen het oude ... De roman is uniek in ieder opzicht en heeft verassende wendingen. Daarom is De terugkeer van Florence, als het je aanspreekt, een echte aanrader om te lezen! Omdat het voor de ene lezer een geweldig boek zou zijn en voor de ander helemaal niks, heb ik besloten het boek 3 hartjes te geven. Recensie: De terugkeer van Florene - Sana Krasikov Hij komt er niet alleen achter wie zij werkelijk was, maar ontdekt ook het verhaal van een hele generatie Amerikanen die door hun land in de steek gelaten werd. De terugkeer van Florence is zowel een verhaal over moeder en zoon als een (zeer actureel) relaas over twee landen die elkaar in een wurggreep houden. De terugkeer van Florence van Sana K...