Gevangen in verlangen - Bouquet 3273

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2012-01-12
SCHRIJVER Abby Green
ISBN 9789461707109
BESTANDSGROOTTE 5,37 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Die ene nacht met Rico Christofides zal Gypsy Taylor nooit kunnen vergeten. Niet alleen omdat ze nooit eerder zo'n hartstocht had ervaren, maar ook omdat ze haar geliefde dochtertje eraan overhield. Na die nacht heeft ze Rico nooit meer gezien. Hij stond bekend als genadeloos, en ze vreesde dat hij haar haar kind zou afnemen. Daarom heeft ze hem niets over Lola verteld. Rico is haar echter evenmin vergeten. Niet alleen omdat ze dwars door de muur wist te breken die hij om zichzelf had opgebouwd, maar ook omdat hij nog steeds naar haar verlangt. Dat verlangen en zijn woede wanneer hij haar geheim ontdekt, brengen hem ertoe een onmogelijke eis te stellen... Dit boek is ook verkrijgbaar in 8-in-1 Bouquet eBundel.

BESTEK

U kunt boek Gevangen in verlangen - Bouquet 3273 in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Gevangen in verlangen - Bouquet 3273.

...e ene nacht met Rico Christofides zal Gypsy Taylor nooit kunnen vergeten. Niet alleen omdat ze nooit eerder zo'n... Rico is haar echter evenmin vergeten. Niet alleen omdat ze dwars door de muur wist te breken die hij om zichzelf had opgebouwd, maar ook omdat hij nog steeds naar haar verlangt. Dat verlangen en zijn woede wanneer hij haar geheim ontdekt, brengen hem ertoe een onmogelijke eis te stellen... Dit boek is ook verkrijgbaar in 8-in-1 Bouquet eBundel. Home Bouquet sub Enkel verhaal bouquet Harlequin bouquet 3200 3300 Gevangen in verlangen a. green nr.3273. Categorie├źn: ... Gevangen in verlangen - A. Green nr.3273 Rico is haar echter evenmin vergeten. Niet alleen omdat ze dwars door de muur wist te breken die hij om zichzelf had opgebouwd, maar ook omdat hij nog steeds naar haar verlangt. Dat verlangen en zijn woede wanneer hij haar geheim ontdekt, brengen hem ertoe een onmogelijke eis te stellen... Dit boek is ook verkrijgbaar in 8-in-1 Bouquet eBundel. Die ene nacht met Rico C...