De kracht van geduld

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2013-05-28
SCHRIJVER Dalai Lama
ISBN 9789071886133
BESTANDSGROOTTE 3,94 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

De Kracht Van Geduld In dit boek geeft Z.H. de Dalai Lama een commentaar op het zesde hoofdstuk over GEDULD uit de beroemde tekst van Shantideva: Het Pad van de Bodhisattv-Krijger (Engels: A Guide to the Bodhisattva's Way of Life). De technieken en methoden die in dit boek worden genoemd, zijn niet alleen bedoeld voor boeddhisten, maar voor iedereen die graag een beter mens wil worden. Met behulp van dit onderricht en als levend voorbeeld van de praktijk, laat de Dalai Lama zien hoeveel we kunnen bereiken met geduld en tolerantie in onze strijd tegen agressie en ons streven naar vrede. Alle belangrijke wereldreligies benadrukken het belang van liefde, mededogen en tolerantie. Dit is zeker zo in de boeddhistische tradities, die allemaal stellen dat mededogen en liefde de basis zijn van alle spirituele beoefening.

BESTEK

U kunt boek De kracht van geduld in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De kracht van geduld.

....H. de Dalai Lama een commentaar op het zesde hoofdstuk over GEDULD uit de beroemde tekst van Shantideva: Het Pad van de Bodhisattv-Krijger (Engels: A Guide to the Bodhisattva's Way of Life). Met een diepe zucht en ook met de blije gedachte dat de "kracht van geduld" wederom van groot belang bleek om dit gesprekje te kunnen hebben. P.s. Onze gesprekjes vinden meestal plaats laat op de avond. Een tijdstip waarop zijn hoofd vol zit van gebeurtenissen die door de dag zijn binnengekomen. De kracht van het geduld Een levendig en wijs boek over de oude deugd van het geduid, die ons jachtige leven kan veraangenamen. Met de inspirerende anekdotes en praktische inzichten kun je zo aan de slag. Jesse Livermore, een van de eerste grote beleggers ooit, vat de kracht van geduld samen in een krachtige, korte quote: 'Doorheen mijn carrière als belegger, heb ik ontdekt dat het grote geld niet verdiend wordt met kopen en verkopen van aandelen. De grootste winst behaal je door niets te doen.' De geest ...