De boekenmoordenaar

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM april 2018
SCHRIJVER Maja Wolny
ISBN 9789460415975
BESTANDSGROOTTE 4,20 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Een bekend Amsterdams meubelrestaurateur wordt dood aangetroffen in zijn atelier. Inspecteur Eva Paelinck gelooft niet in de officiële these van een hartaanval. Haar onderzoek leidt naar een vriendengroep die in een commune samenwoont, en naar de excentrieke boekhandelaar Wiktor, die de communeleden bespioneert. De ramen van zijn antiquariaat veranderen in een Venetiaanse spiegel waarin de rol van getuige en verdachte vervaagt. De speurtocht gaat diep terug in de tijd en raakt een weinig bekende episode van de Europese geschiedenis: de massale verbanning van Joden uit communistisch Polen precies vijftig jaar geleden en hun migratie naar onder andere Nederland en België. Wanneer in Antwerpen een tweede lijk wordt gevonden, komt niet alleen de reputatie maar zelfs het leven van Eva in gevaar.

BESTEK

U kunt boek De boekenmoordenaar in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De boekenmoordenaar.

...r van de Poolse auteur Maja Wolny . Het boek speelt zich volledig af in Amsterdam, de stad waar Maja Wolny bij haar eerste bezoek samen met haar man acuut verliefd op wordt. Ze kent de stad zo goed dat je geen moment het idee hebt dat een niet-Amsterdammer... De boekenmoordenaar (paperback). Een bekend Amsterdams meubelrestaurateur wordt dood aangetroffen in zijn atelier. Inspecteur Eva Paelinck gelooft niet... Inspecteur Eva Paelinck gelooft niet in de officiële these van een hartaanval. Haar onderzoek leidt naar een vriendengroep die in een commune samenwoont, en naar de excentrieke boekhandelaar Wiktor, die de communeleden bespioneert. De ramen van zijn antiquariaat veranderen in een Venetiaanse spiegel waarin de rol van getuige en verdachte vervaagt. De boekenmoordenaar, het succesvolle thrillerdebuut van de Vlaams-Poolse Maja Wolny De liefde voor boeken werd een obsessie, de liefde voor een vrouw een misdaad Dinsdag 17 april 2018 — Het was de liefde voor haar man, die haar dest...