Ontdek! - Pinnacle Studio 19 & 20

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM januari 2017
SCHRIJVER Bert Venema
ISBN 9789059409521
BESTANDSGROOTTE 10,26 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Haal alles uit Pinnacle Studio 19 en 20 Ultimate! Pinnacle Studio Ultimate is een zeer uitgebreid programma om videoproducties mee te maken. Van familiefilms en documentaires tot bedrijfspresentaties en van films in de cloud tot blu-rayschijven, met Pinnacle Studio lukt dat allemaal. In dit kleurrijke boek gaat de auteur in op alle mogelijkheden van het pakket, bijvoorbeeld het werken met mediabestanden, toepassen van effecten, overgangen, geluid en nog veel meer.Pinnacle Studio verkennen: raak vertrouwd met de gebruikersomgeving en bedieningselementen;Organizer: importeer en organiseer uw bronbestanden in de bibliotheek op een logische manier;Montage: werk met de editors om uw clips tot een videoproductie samen te voegen;Bewerken: gebruik slepen en neerzetten om beeld en geluid te bewerken en te corrigeren; Effecten: verlevendig uw productie met de vele professionele effecten;Overgangen: voeg subtiele overgangen toe en leer werken met Pan en Zoom;Titels en geluid: voorzie uw producties van professionele aftiteling en voeg geluid toe;Exporteren: maak uw montage klaar voor publicatie op internet, schijf of andere media;Multicam editing: werk met opnamen van zes camera's om nog dynamischer video's te maken;Audio-ducking: stem het volume van uw voice-over af op het achtergrondgeluid; Nieuwe en gewijzigde onderdelen in Pinncale Studio 20 worden uitgelegd in de bijbehorende e-update van ruim 80 pagina's.

BESTEK

U kunt boek Ontdek! - Pinnacle Studio 19 & 20 in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Ontdek! - Pinnacle Studio 19 & 20.

...uitgebreid programma om videoproducties mee te maken. Van familiefilms en documentaires tot bedrijfspresentaties en van films in de cloud tot blu-ray schijven, met Pinnacle Studio lukt dat allemaal. Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate Haal alles uit Pinnacle Studio 19 Ultimate! Pinnacle Studio 19 Ultimate is een zeer uitgebreid programma om videoproducties mee te maken. Van familiefilms en documentaires tot bedrijfspresentaties en van films in de cloud tot blu-rayschijven met Pinnacle... Haal alles uit Pinnacle Studio 19 en 20 Ultimate! Pinnacle Studio Ultimate is een zeer uitgebreid programma om videoproducties mee te maken. Van familiefilms en documentaires tot bedrijfspresentaties en van films in de cloud tot blu-rayschijven, met Pinnacle Studio lukt dat allemaal. Dit is het derde deel van hoofdstuk 1 uit het boek van de maand november Ontdek Pinnacle Studio 19 Ultimate van Bert Venema. Het behandelt de werkwijze in Pinnacle Studio 19, de interface en de menu's. In dit deel komt het ...