Selection 2 - De elite

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2015-09-03
SCHRIJVER Kiera Cass
ISBN 9789000338368
BESTANDSGROOTTE 12,87 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Onderdeel van de serie De Selectie. De selectie begon met 35 meisjes. Nu is de groep geslonken tot de elite. De strijd om Maxons hart wordt steeds meedogenlozer. Hoe dichter America bij de kroon komt, hoe meer ze twijfelt over de liefde. Elk moment met Maxon is als een sprookje. Maar zodra ze haar eerste liefde Aspen ziet, wordt ze overspoeld door herinneringen hun mooie plannen samen. Terwijl America wordt verscheurd tussen haar twee toekomsten, weet de rest van de elite precies wat ze wil. America's kans om te kiezen dreigt door haar vingers te glippen.

BESTEK

U kunt boek Selection 2 - De elite in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Selection 2 - De elite.

...anaf ik het eerste deel gelezen had was ik verkocht om ook direct het tweede deel te beginnen. hier worden de personages nog beter uitgelicht en leer je ze betere kennen. Vlot geschreven waardoor je direct in het verhaal zit. Heb het weer direct uitgelezen. Geschreven bij Selection 2 - De elite. Dit boek heb ik een jaar geleden gelezen en ik moet toe geven het is geweldig (dat is heel belangerijk). Je duikt er super snel in en blijft maar door en door lezen. Want je wilt en moet het boek uitlezen. Het is zo goed boek ik heb er geen woorden voor. Er komen letterlijk heel veel rebellenaanvallen aan. Boekverslag: Kiera Cass 'De Elite' (De Selection-reeks 2) De Elite is het tweede deel van de young adult-trilogie de Selection, geschreven door de Amerikaanse schrijfster Kiera Cass. In het tweede deel zit America SInger ondertussen in de Elite, het selecte groepje van zes meisjes, waaruit prins Maxon een bruid zal kiezen. Selection 2 - De elite van Kiera Cass kopen? Hier zie je waar het boek...