Best practice - BiSL Zelfevaluatie

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2012-08-30
SCHRIJVER Ralph Donatz
ISBN 9789087537081
BESTANDSGROOTTE 10,2 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Zelfevaluatie is het zelfstandig, systematisch beoordelen van de manier van werken en de resultaten die dit oplevert. Door het invullen van de BiSL Zelfevaluatie krijgt u inzicht in de mate waarin functioneel beheer en informatiemanagement (ook wel `business informatie management genoemd) en daarbij behorende processen/ activiteitenbinnen uw organisatie zijn ingericht.Belangrijk doel bij deze zelfevaluatie is niet alleen het verschaffen van inzicht in de mate waarin bepaalde processen zijn ingericht, maar vooral ook het inzichtelijk maken van de beperkingen van de organisatie en de gevolgen die dit heeft voor de (continuïteit en kwaliteit) van de dienstverlening. Aan de hand van de resultaten kunnen vervolgens gericht acties worden uitgezet ter verbetering.

BESTEK

U kunt boek Best practice - BiSL Zelfevaluatie in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Best practice - BiSL Zelfevaluatie.

...rback). Zelfevaluatie is het zelfstandig, systematisch beoordelen van de manier van werken en de resultaten die... Ralph Donatz is een geweldige auteur. Download en lees het boek Best practice - BiSL Zelfevaluatie op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Best practice - BiSL Zelfevaluatie in PDF, ePUB, MOBI. Zelfevaluatie is het zelfstandig, systematisch beoordelen van de manier van werken en de resultaten die dit oplevert. ASL BiSL Foundation is eigenaar van ASL® en BiSL®. Tevens is zij een ontmoetingsplaats voor applicatiemanagement en business informatiemanagement professionals. De stichting stimuleert de verbetering van werkprocessen en de uitwisseling van kennis, ervaring en 'best practices' in deze domeinen van beheer van de informatievoorziening. Lees ... BiSL is een relatief nieuwe standaard, publiek domein geworden in 2005. Dit raamwerk wordt ondersteund door een aantal best practices, waarmee men invulling kan geven aan functioneel beheer en informatiem...