Het veritasconflict

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2013-05-01
SCHRIJVER Shaunti Feldhahn
ISBN 9789460730177
BESTANDSGROOTTE 4,61 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Claire Rivers begint enthousiast aan haar studie op de Harvard-universiteit. Maar ze merkt al snel dat studenten die tijdens colleges hun christelijke overtuiging laten doorschemeren, vijandigheid en minachting oproepen. Claire ontdekt zelfs een complot waarin gelovige opvattingen in het geheim doelbewust worden tegengewerkt. Ze moet beslissen of ze met gevaar voor eigen leven die informatie openbaar maakt - of zich eraan gewonnen geeft.

BESTEK

U kunt boek Het veritasconflict in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Het veritasconflict.

...). Claire Rivers begint enthousiast aan haar studie op Harvard, maar is slecht voorbereid op de uitdagingen... Het veritasconflict (hardcover). Claire Rivers begint enthousiast aan haar studie op de Harvard-universiteit. Maar ze merkt al snel dat studenten die... Daarnaast schreef ze diverse andere boeken over de verschillen - en het (on)begrip - tussen de seksen. Het Veritasconflict (2000) en het in 2003 verschenen Nachtschade vormen samen haar enige twee fictieboeken. Ze zijn christelijk van snit, net als Feldhahn zelf. Maar ze merkt al snel dat studenten die tijdens colleges hun christelijke overtuiging laten doorschemeren, vijandigheid en minachting oproepen. Claire ontdekt zelfs een complot waarin gelovige opvattingen in het geheim doelbewust worden tegengewerkt. Bestel Het Veritasconflict Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het veritasconflict van Shaunti Feldhahn voor €15.50 - Claire Rivers begint enthousiast aan haa...