Het Grote Basisschool Spel voor Groep 8

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2011-12-30
SCHRIJVER none
ISBN 9789001806255
BESTANDSGROOTTE 11,76 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Het Grote Basisschoolspel: Extra vragenExtra vragen voor groep 8Heb jij alle vragen voor jouw groep bij Het Grote Basisschoolspel al een keer gespeeld? Vul dan de vragen aan met deze set extra vragen voor nóg meer speelplezier.Inhoud60 vragenkaartjes met in totaal 360 vragenover:- Rekenen- Taal- Natuur- Geschiedenis- Aardrijkskunde en- Schoolplein (algemene vragen) Veel plezier met Het Grote Basisschoolspel!

BESTEK

U kunt boek Het Grote Basisschool Spel voor Groep 8 in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Het Grote Basisschool Spel voor Groep 8.

...(losbladig). Extra vragen voor groep 8 is een leuk kaartenspel voor kinderen van groep 8. In de doos zijn er 60... Er zijn vragenkaartjes voor groep 3 t/m 8. Je kan het spel met 2 tot 4 spelers spelen, ... Het Grote Basisschool Spel voor Groep 7. 12,95. Verkoop door SpellenRijk.nl. Het Grote Basisschoolspel is een uniek bordspel voor alle kinderen in groep 3-8. Kinderen toetsen spelenderwijs hun kennis over de diverse vakken. Ze kunnen het in groepjes spelen, zowel op school als thuis. Met strategisch inzetten van stapkaarten en het slim gebruiken van bluf en juf-fiches probeer je vliegensvlug je diploma's te halen. Voor groep 3 t/m 8Gek op rekenen? Dol op spelletjes? Voor wie met getallen wil spelen, is er deze Rekenset.Gebruik het speelbord en de spelregels van Het Grote Basisschoolspel 2e editie, vervang simpelweg de standaardvragen door de vragen in deze set en krijg een leuk en spannend rekenspel!Spelen met getallenSpeel het spel met je vriendjes en ... Het Grote Basisschoolspel h...