Hilda 2 - Hilda en de reus van middernacht 2

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2015-05-30
SCHRIJVER Luke Pearson
ISBN 9789492117182
BESTANDSGROOTTE 8,80 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Hilda en de reus van middernacht vertelt het verhaal van een klein meisje dat het wonderlijke talent heeft om met de vreemdste wezens vrienden te worden. Maar als een leger onzichtbare elfjes midden in de nacht Hilda's huiskamer bestookt met stenen en een uitzettingsbevel, vraagt ze zich af of ze wel kennis wil maken met deze nieuwe schepseltjes.

BESTEK

U kunt boek Hilda 2 - Hilda en de reus van middernacht 2 in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Hilda 2 - Hilda en de reus van middernacht 2.

...t onzichtbare volkje over te halen de bedreiging te stoppen? En wie is die mysterieuze reus die af en toe in de buurt van Hilda's huis opduikt? Overige productgegevens Held Hilda Reeks/Deel Hilda 2 Scenarist(en) Pearson, Luke Tekenaar(s) Pearson, Luke Uitgever Scratch Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Akim Stripwinkel - Hilda 2 - Hilda en de reus van middernacht, Softcover (Scratch) Hilda en de reus van Middernacht vertelt het verhaal van een klein meisje dat het wonderlijke talent heeft om met de vreemdste wezens vrienden te worden. Maar als een leger onzichtbare elfjes midden in de nacht Hilda's huiskamer bestookt met stenen en een uitzettingsbevel, vraagt ze zich af of ze wel kennis wil maken met deze nieuwe schepseltjes. Hilda 2. Hilda en de reus van middernacht ... Hilda 4. Hilda en de zwarte hond ... 666 2. Allegro Demonio Hilda en de reus van middernacht vertelt het verhaal van een kl...