Bijna vergeten

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM juni 2018
SCHRIJVER Dave Goldstein
ISBN 9789025114046
BESTANDSGROOTTE 12,66 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Wat kies je:Elke dag met een clownsneus over straat lopen?of...Elke dag andijviestamppot eten?Daniëlle en haar vader verzinnen elke dag gekke dilemma's, waarop ze verplicht moeten antwoorden. Maar als ze écht iets te kiezen had dan zou Daniëlle het liefst willen dat haar moeder er nog was, die vier jaar eerder is overleden. Als haar vader een nieuwe vriendin krijgt, verzet ze zich hevig tegen het idee dat haar eigen moeder bijna vergeten wordt.

BESTEK

U kunt boek Bijna vergeten in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Bijna vergeten.

... vergeten"is een mooi verhaal over Daniëlle die al 4 jaar haar moeder moet missen. Door een nare ziekte is zij overleden. Als haar vader haar iets moet vertellen, lijkt het erop alsof ze niet geïnteresseerd is en de leugentjes om bestwil vliegen om ieders zijn oren. Ook lijkt het alsof ze haar moeder ... Maar als ze écht iets te kiezen had dan zou Daniëlle het liefst willen dat haar moeder er nog was, die vier jaar eerder is overleden. Als haar vader een nieuwe vriendin krijgt, verzet ze zich hevig tegen het idee dat haar eigen moeder bijna vergeten wordt. Recensie: Een boek voor de jeugd, maar ook volwassenen kunnen dit boek met plezier lezen. Bijna vergeten - Dave Goldstein. 10 september 2018 9 september 2018 ~ biebmiepje. Papa vraagt of dat nou 'in' is op school, die dilemma-vragen. bijna vergeten. Ik was het bijna vergeten, dat we daar vroeger samen hadden gezeten. Ik was het bijna vergeten, want onze tijd is bijna versleten. ik was het bijna vergeten, dat jij bestond. Ik was h...