Zijn wie je bent

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM december 2018
SCHRIJVER Jeffrey Wijnberg
ISBN 9789463191357
BESTANDSGROOTTE 5,91 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

De samenleving legt zoveel druk op dat mensen de behoefte voelen om zich beter voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. In de sociale arena van het dagelijks leven acteren mensen daarom met een masker; en wel om te verhullen dat zij zich onzeker, onwetend, somber, afhankelijk, gekwetst of minderwaardig voelen. En dat geeft weer voeding aan een nieuw probleem, namelijk de angst om ooit een keer door de mand te vallen. Het hebben van een zelfverzekerd imago moet ten koste van alles overeind gehouden worden, en dit streven leidt weer tot gepieker, slapeloze nachten en uitputting. Op dit punt aangekomen zijn mensen zichzelf kwijt. Op de stoel bij de psycholoog zeggen zij dan vaak: "Kon ik maar gewoon mezelf zijn.'Psycholoog Wijnberg legt in dit boek uit dat "zijn wie je bent' tot de mogelijkheden behoort. Tenminste, wel als je bereid bent om je imperfecties onder ogen te zien en een leven te leiden zonder pretenties. De provocatieve stijl van Wijnberg is ook nu weer onmiskenbaar aanwezig.Jeffrey Wijnberg is al ruim veertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen o.a. bij Scriptum: Dit is niet het leven dat ik heb besteld, Dagboek van een psycholoog en Gebroken wilskracht, en samen met Jaap Hollander Provocatief coachen. Vele lezers hebben inmiddels kennisgemaakt met de provocatieve stijl van communiceren die Wijnberg hanteert.

BESTEK

U kunt boek Zijn wie je bent in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Zijn wie je bent.

... goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf ... Zijn wie je bent. Geplaatst op dinsdag 18 juli 2017 door Nelly de Jong. Het mooiste cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven in je leven is gewoon te zijn wie je bent. Helaas zijn er in onze dagelijkse praktijk maar weinig mensen die zijn wie ze zijn. De meesten van ons zijn opgegroeid in een sfeer van aanpassen aan de omgeving. Over Zijn wie je bent. Zijn wie je bent is op de bekende humoristische en provocatieve toon van Jeffrey Wijnberg geschreven. Maar altijd als ik zijn boeken lees, vraag ik me af wie er na het lezen van zijn aanpak nog een afspraak bij hem durft te maken. Jacqueline Huijs - zijn wie je bent . Ik loop een eindje mee met mensen, team of organisatie, ieder op het eigen pad. Op zoek naar hun potentieel zodat ze worden wie ze zijn en (weer) grip krijgen op hun persoonlijke en professionele leven. Op zoek naar betekenis en het gevoel dat ze...