Sprokenpoorten 1 - Aquitanie

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2014-06-24
SCHRIJVER Coen Reuvers
ISBN 9789490767709
BESTANDSGROOTTE 8,84 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

''Opeens krijgt hij een gevoel dat er iets mis is. Rondspeurend fietst hij langzaam verder en voorbij de bocht ziet hij plots wat hij al vanaf het begin verwacht en gevreesd heeft. Midden op het pad zit een lelijke behaarde trol, met flappende varkensoren, een paar gigantische voeten en een neus waar je met gemak twee tennisballen in kunt opbergen.''Vele eeuwen lang geloofden mensen onvoorwaardelijk in sprookjes en magische verhalen en dankzij deze oerkracht zijn al die bijzondere figuren en hun nakomelingen tot leven gekomen op een van de continenten in Sprokenland.Helaas wordt het bestaan van deze geheime spiegelwereld ernstig bedreigd door De Vervaging. Een onheilspellende ziekte die ontstaan is nadat steeds meer mensen alleen nog maar wilden geloven in wat ze met hun eigen ogen konden zien of met hun eigen handen konden aanraken.In dit eigentijds, magisch-realistisch eerste deel van 'Sprokenpoorten' raken Alexander en India steeds meer verstrikt in levensgevaarlijke en bijna onoplosbare problemen als ze op zoek gaan naar een laatste redmiddel tegen de dreigende Vervaging.

BESTEK

U kunt boek Sprokenpoorten 1 - Aquitanie in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Sprokenpoorten 1 - Aquitanie.

...esloten dit boek ook cadeau te gaan doen aan neefjes, nichtjes en kinderen van vrienden die zo rond de 12-16 zijn. Dit is een aardige manier tot een hernieuwde kennismaking met sprookjes maar ook om de fantasie te stimuleren van wat er achter een sprookje zou kunnen zitten. Aquitanië Sprokenpoorten, deel 1. Formaat: 13,5 x 21 cm, Omvang: 288 pagina's, Prijs: € 16,95 "Opeens krijgt hij een gevoel dat er iets mis is. Rondspeurend fietst hij langzaam verder en voorbij de bocht ziet hij plots wat hij al vanaf het begin verwacht en gevreesd heeft. In dit eigentijds, magisch-realistisch eerste deel van 'Sprokenpoorten' raken Alexander en India steeds meer verstrikt in levensgevaarlijke en bijna onoplosbare problemen als ze op zoek gaan naar een laatste redmiddel tegen de dreigende Vervaging. In dit eigentijds, magisch-realistisch eerste deel van 'Sprokenpoorten' raken Alexander en India steeds meer verstrikt in levensgevaarlijke en bijna onoplosbare problemen als ze op zoek gaan naar een ...