De heilige vlam

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM september 2017
SCHRIJVER Jo Daemen
ISBN 9789081549370
BESTANDSGROOTTE 3,69 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Dit sprookje is geschreven ter nagedachtenis aan de jong gestorven, zeer getalenteerde Hongaarse violist Stefan Pártos. Het verhaal gaat over een jongen wiens hart al snel na zijn geboorte in bezit wordt genomen door een vlam. Hierdoor speelt hij viool met ongekende schoonheid. Uiteindelijk leert de jongen, tegen de hoogste prijs, het Lied van de Eeuwigheid. De heilige vlam is geïllustreerd met 12 tekeningen in de stijl van art nouveau. Oorspronkelijk verscheen het sprookje in 1927.

BESTEK

U kunt boek De heilige vlam in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De heilige vlam.

...van der Giessen. Nu het Pinkstervuur dieper en dieper indaalt in ons bewustzijn, laait de passie van het Heilig Licht steeds ... De heilige vlam van Paul Meijer. Team Rolverdeling. Louise Ruys (Dr. Harvester) Christine van Meeteren (Zuster Wayland) Riet Wieland Los (Mevrouw Tabret) en anderen (Stella) Bronnen. Productiedatabase Adem in Liefde, en zie hoe Liefde de brandstof is voor Jouw Harte-vuur en laat het dansen en springen en groeien. Adem in Liefde met de hitte van deze Heilige Vlam, en zie toe hoe deze vlam gedijt. Denk je in dat je deze Hartsvlam in je handen houdt. Lees „De heilige vlam Het sprookje van Stefan Pártos" door Jo Daemen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Dit sprookje is geschreven ter nagedachtenis aan de jong gestorven, zeer getalenteerde Hongaarse violist Stefan Pártos. ... De energieën van de Zeven Heilige Vlammen overspoelen de aarde dagelijks om haar levenskracht en die van haar bewoners te voeden. Deze zeven hoofdstralen zijn altijd aanwezig, maar elke dag ...