De vloek van de Palmisanos

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM september 2017
SCHRIJVER Rafel Nadal
ISBN 9789401608022
BESTANDSGROOTTE 9,67 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Aangrijpende familiesaga over onvoorwaardelijke liefde in oorlogstijdItali√ę, 1918. Generaties lang lijken de mannen uit de familie Palmisanogedoemd jong te sterven. Twee moeders maken, in een poging de vloek te doorbreken, in het geheim een afspraak: de pasgeboren Vitantonio Palmisano wordt bij zijn geboorte weggegeven. Vredig groeit hij op bij een welvarende familie, met zijn zusje Giovanna. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit. Het dagelijks leven staat op zijn kop, waarbij iedereen zich de vraag stelt: welke kant kies ik?Vitantonio duikt onder, Giovanna vertrekt naar Spanje om tegen de fascisten te vechten. Zullen de twee elkaar ooit nog terugzien? En zal Vitantonio zijn ware afkomst ooit te weten komen?

BESTEK

U kunt boek De vloek van de Palmisanos in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De vloek van de Palmisanos.

...s. Met het mooi gelaagde boek "De vloek van de Palmisanos" laat Rafel Nadal zijn licht schijnen op de fictieve, Italiaanse families Palmisano en Convertini gedurende de eerste helft van de 20e eeuw. Het e-book De vloek van de Palmisanos, geschreven door Rafel Nadal, koopt u bij Boeken.nl ... Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Menu. Home; Boeken. Ga snel naar. Francesca bevalt van een dochter, Giovanna en Donata van een zoon, Vitanonio. Om de vloek te slim af te zijn staat Donata haar zoon in het geheim af aan Francesca en de kinderen groeien op in de veronderstelling een tweeling te zijn. Donata is de liefhebbende tante die nauw bij de opvoeding van de kinderen betrokken is. Hun oog valt op een tweetal oorlogsmonumenten. Nadere inspectie laat zien dat de namen op de gedenkplaat van het monument voor de gevallenen in de Eerste Wereldoorlog voor de helft bestaan uit slachtoffers met dezelfde achternaam: Palmisanos. Een oude man vertelt hun het verhaal over de vloek van de Palmisa...