Mars, Venus, Relaties

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2002-04-06
SCHRIJVER John Gray
ISBN 9789027469366
BESTANDSGROOTTE 6,92 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Het probleem van moderne relaties zit 'm in de communicatie. Tegenwoordig draait het om emotionele behoeften, en deze behoeften zijn bij zowel mannen als vrouwen veranderd ten opzichte van vijftig jaar geleden. De maatschappij is niet meer wat hij toen was, de mogelijkheden van het individu zijn vele malen groter geworden en onze verwachtingen van een relatie zijn evenredig toegenomen. In Mars, Venus, relaties leer je hoe je de liefde kunt krijgen die je wilt. Het is de meest complete gids om je relatie te verrijken. Het laat zien hoe je emotionele steun kunt geven én ontvangen, hoe je oude wonden en ergernissen van je af kunt zetten en hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten in de communicatie met de andere sekse. Dr. John Gray is psycholoog en gezins- en relatietherapeut. Zijn workshops over mannen, vrouwen en relaties zijn beroemd en hij treedt geregeld op in internationaal uitgezonden radio- en televisieprogramma's, zoals de Oprah Winfrey Show.

BESTEK

U kunt boek Mars, Venus, Relaties in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Mars, Venus, Relaties.

...n er lekker om lachen. Enigste, het heeft mij niet zo geholpen. Vriendinnen gaven mij een andere tip. Het onlangs verschenen boek Hallo Tarzan, hoe word je een mannenfluisteraar, van die andere relatieexpert Gigi Sage vind ik veel praktischer, ook lekker luchtig geschreven. Over elk relatieprobleem en de oplossing ervan heeft Gray wel een boekje geschreven. In Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus, zoeken partners naar erkenning van de verschillende liefdesbehoeften. In Mars, Venus, relaties gaat het om de optimale communicatie en Mars en Venus in de slaapkamer is een gids voor duurzame romantiek en passie. Relaties: Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus is 25 jaar. Het boek verkoopt nog steeds goed, ondanks veel kritiek. Venus/Mars in verband met het MC kan wijzen op het belang van man-vrouw-verhoudingen voor je positie (door huwelijk, door een beroep i.v.m. sexualiteit, huwelijksbureau) of andersom: je passie voor je loopbaan. MEER VENUS-MARS. In de progressieve horoscoop...