NIEUWE TUINPLANTENGIDS

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 1999-02-01
SCHRIJVER Oudshoorn
ISBN 9789021534992
BESTANDSGROOTTE 9,95 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

In dit unieke boek zijn meer dan 500 kruidachtige tuinplanten afgebeeld, en worden er nog veel meer beschreven. Naast elke foto staat een korte beschrijving van de plant, gevolgd door onder andere informatie over hoe en waar hij het best toegepast kan worden.Voorin het boek vindt u een uitgebreid algemeen deel waarin nader ingegaan wordt op de verschillende plantgroepen binnen de kruidachtigen: één- en tweejarigen, vaste planten, bol- en knolgewassen.Achterin het boek zijn in tabellen de planten op diverse manieren gerangschikt, waardoor de gebruiks- en keuzemogelijkheden voor bepaalde situaties snel na te kijken zijn.

BESTEK

U kunt boek NIEUWE TUINPLANTENGIDS in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek NIEUWE TUINPLANTENGIDS.

...it unieke boek zijn meer dan 500 kruidachtige tuinplanten afgebeeld, en worden er nog veel meer beschreven.... De nieuwe tuinplantengids Dit boek is een verzameling van meer dan 500 verschillende planten en bloemen. Ze zijn kort beschreven met inbegrepen illustraties als tekeningen of foto's en wordt er op de toepassingen van deze planten of bloemen ingegaan. Nieuwe tuinplantengids (eBook) Hallo! Op zoek naar een Nieuwe tuinplantengids-boek geschreven door auteur Oudshoorn? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! In dit unieke boek zijn meer dan 500 kruidachtige tuinplanten afgebeeld, en worden er nog veel meer beschreven. Productkenmerken. Auteur: Oudshoorn, Wim, Uitgever: Zomer & Keuning, 368 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789021000497 (ISBN10: 9021000490), Gepubliceerd in 1990. Nieuwe tuinplantengids is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Nieuwe tuinplantengids PDF te downloaden op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be E...