De Strandbutler En Andere Verhalen

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2001-06-01
SCHRIJVER Ruth Rendell
ISBN 9789027473738
BESTANDSGROOTTE 11,22 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Een bundel met negen nieuwe verhalen en twee korte romans van de veelbekroonde meesteres van de misdaadliteratuur. De verhalen van Ruth Rendell variëren van macaber tot mysterieus, maar ze zijn allemaal geschreven in haar onnavolgbare stijl.

BESTEK

U kunt boek De Strandbutler En Andere Verhalen in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De Strandbutler En Andere Verhalen.

...tig van aard maar altijd met een onverwachte draai aan het slot. Het mysterie en de grillige wending van het lot voeren de boventoon in deze kernachtige misdaadgeschiedenissen die de lezer direct in hun ban brengen. De omslag toont een uitnodigende entreepoort met daaromheen enkele mysterieuze elementen. De strandbutler en andere verhalen. De strandbutler is een bundel met negen verhalen en twee korte romans (Van piranha tot scutari en Hoge, mysterieuze verbintenis) van de veelbekroonde meesteres van de misdaadliteratuur. De verhalen van Ruth Rendell variëren van macaber tot mysterieus, maar ze zijn allemaal geschreven in haar onnavolgbare stijl. De strandbutler en andere verhalen (Boek, 1e dr) ... Twee novellen en negen korte verhalen over min of meer verknipte mensen en hun slachtoffers die meestal zelf ook ... De strandbutler en andere verhalen | ISBN 9789027473738 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ruth Rendell De strandbu...