In zijn nabijheid

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2014-05-08
SCHRIJVER Nico Dijkshoorn
ISBN 9789025442903
BESTANDSGROOTTE 7,78 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Ze noemen hem Wim Beest want hij slaat dingen stuk en verlaat vrouwen. Ook zijn moeder, en daarover schrijft hij dan een liedje. Hij slaapt nooit thuis. Het gaat goed met Wim, heel lang gaat het heel erg goed. Maar dan staat hij opeens bij zijn moeder in de tuin.'In zijn nabijheid' vertelt het verhaal van de vrouwen van Wim. Zij praten graag over hem. Over de wilde nachten. Over het verdriet. En zijn jeugdliefde Vera? Als alles te laat is, zoekt zij hem op.

BESTEK

U kunt boek In zijn nabijheid in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek In zijn nabijheid.

...et perspectief van een flink aantal vrouwen, die blijkbaar allemaal exact dezelfde manier van vertellen hebben. Dijkshoorn gebuikte ook veel verschillende vertellers in het boek over Kuif den Dolder, maar in dat boek hadden de vertellers wel allen een eigen vertelstijl. Van zijn begrafenis probeert een groepje vrouwen nog een feest te maken. De enigen die echt lijden zijn Vera en zijn moeder. Titelverklaring. In zijn nabijheid verwijst naar alle vrouwen die graag in de nabijheid van Wim Beest willen verkeren. Hoe ruw en gewelddadig ze soms worden aangepakt, ze willen in zijn nabijheid blijven. Ook zijn moeder, en daarover schrijft hij dan een liedje. Hij slaapt nooit thuis. Het gaat goed met Wim, heel lang gaat het heel erg goed. Maar dan staat hij opeens bij zijn moeder in de tuin. 'In zijn nabijheid' vertelt het verhaal van de vrouwen van Wim. Zij praten graag over hem. Over de wilde nachten. Over het verdriet. En zijn jeugdliefde ... In zijn nabijheid, de nieuwe roman van Nico Dijks...