De MacGregor Clan 7-9 - Daniel, Laura & Gwendolyn (3-in-1)

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM februari 2017
SCHRIJVER Nora Roberts
ISBN 9789402752892
BESTANDSGROOTTE 5,27 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Alle kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor krijgen te maken met de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader. Hij wil hen namelijk net zo gelukkig zien als hij al jaren met zijn Anna is... (1) DANIEL Het bericht dat Daniel een ongeluk heeft gehad, brengt de hele familie in het ziekenhuis bijeen. En terwijl Anna bij zijn bed waakt, keert hij in zijn dromen terug naar de tijd dat hij haar leerde kennen. (2) LAURA Voor Laura heeft Daniel MacGregor beveiligingsexpert Royce Cameron op het oog. Laat er nu toevallig met een alarmsysteem in Laura's huis geplaatst moeten worden! (3) GWENDOLYN Voor Gwendolyn heeft Daniel schrijver Branson Macguire gevonden. En laat die voor zijn nieuwe boek nu toevallig nét behoefte hebben aan informatie over het ziekenhuisleven - iets waar Gwen alles vanaf weet... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar én in een e-bundel met de complete miniserie.

BESTEK

U kunt boek De MacGregor Clan 7-9 - Daniel, Laura & Gwendolyn (3-in-1) in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De MacGregor Clan 7-9 - Daniel, Laura & Gwendolyn (3-in-1).

...views from world's largest community for readers. Daniel, Laura & Gwendolyn bevat de volgende verhalen:5. Een v... De Complete Macgregor Clan (bindwijze overig). Het langverwachte verhaal van de 18de-eeuwse Schotse voorvaderen van Daniel MacCregor, ... Daniel, Laura & Gwendolyn. Het verhaal van de MacGregor Clan begint in de 18de eeuw met de Schotse voorvaderen van Daniel MacGregor… Serena MacGregor mag dan beeldschoon zijn, een doetje is ze zeker niet! Daar kan de charmante Lord Brigham over meepraten. (1) DANIEL Het bericht dat Daniel een ongeluk heeft gehad, brengt de hele familie in het ziekenhuis bijeen. En terwijl Anna bij zijn bed waakt, keert hij in zijn dromen terug naar de tijd dat hij haar leerde kennen. (2) LAURA Voor Laura heeft Daniel MacGregor beveiligingsexpert Royce Cameron op het oog. Nora Roberts Duncan, Ian & Cybil; Nora Roberts De Complete MacGregor Clan: Julia, Mac & D.C. Nora Roberts De Complete MacGregor Clan: Daniel, Laura & Gwen [De Complete MacGregor Clan 0...