Deadpool 02. night of the living deadpool 2/2

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM mei 2019
SCHRIJVER Cullen Bunn
ISBN 9789463731379
BESTANDSGROOTTE 7,71 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Deadpool ontwaakt uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Kan de held met de grote bek niet de held in hun grote bek worden? Wie zei dat zombie-horrorstrips niet humoristisch kunnen zijn? Huiver bij de aanblik van een leger afgrijselijke, rottende vleesmonsters dat rondzwerft en bibber bij alle zombies die Deadpool een koppie kleiner maakt. Cullen Bunn, de schrijver van de geliefde ‘Deadpool Killogy’, schreef één van de duisterste verhalen van Deadpool, en niet alleen omdat het hele boek in zwart en wit (en rood) is! Je bent gewaarschuwd, mijn vriend! Dus luid de etensbel en sluit de deur als Deadpool de zwervende ondoden onder handen neemt!

BESTEK

U kunt boek Deadpool 02. night of the living deadpool 2/2 in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Deadpool 02. night of the living deadpool 2/2.

... duisterste verhalen van Deadpool, en niet alleen omdat het hele boek in zwart en wit (en rood) is! Je bent gewaarschuwd, mijn vriend! Dus luid de etensbel en sluit de deur als Deadpool de zwervende ondoden onder handen neemt! Overige productgegevens Held Deadpool. Reeks/Deel Night of the Living ... 'Deadpool Killogy', schreef één van de duisterste verhalen van Deadpool, en niet alleen omdat het hele boek in zwart en wit (en rood) is! Je bent gewaarschuwd, mijn vriend! Dus luid de etensbel en sluit de deur als Deadpool de zwervende ondoden onder handen neemt! Night of the living Deadpool. COMPLEET VERHAAL IN 2 DELEN Deadpool 02. night of the living deadpool 2/2 Cullen Bunn Deadpool ontwaakt uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Deadpool 02 Night Of The Living Deadpool 2 2. Boeken (176779) Piano's (10603) Dagboeken (1155) Software (1265...