Chinese Astrologie

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM none
SCHRIJVER Richard Craze
ISBN 9789057640803
BESTANDSGROOTTE 7,48 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Volgens de Chinese astrologie heeft ieder mens een dierenteken. Welk teken dit is, hangt samen met het geboortejaar. Iemand is een Rat, Os, Tijger, Haas, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond of een Varken. Dit boek gaat uitgebreid in op de Chinese astrologie en is voorzien van 300 prachtige illustraties. Bijzonder zijn de onderste bladzijden, die onafhankelijk van de bovenste bladzijden kunnen worden omgeslagen. Zo kunt u wat er bij uw eigen dierenteken staat, vergelijken met informatie over dierentekens van mensen die belangrijk voor u zijn.

BESTEK

U kunt boek Chinese Astrologie in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Chinese Astrologie.

...ens van de Chinese dierenriem kunnen verschillen in de diverse boeken over Chinese Astrologie. Het is me persoonlijk een raadsel waarom de Chinese astrologie 'astrologie' heet, omdat er geen planeet en geen ster aan te pas komt ... Chinese astrologie is gebaseerd op traditionele astronomie en kalenders. In tegenstelling tot de westerse vorm berekent de Chinese astrologie niet de posities van de ... Selecteer of bereken je Chinese sterrenbeeld en lees gratis je Chinese horoscoop op Astropsychologie.nl! Een kleine uitleg: In tegenstelling tot de maandelijkse sterrenbeelden wijzigt het teken van de Chinese dierenriem echter eens per jaar. Met de viering van het ... Welk Chinese horoscoop teken hoort bij jouw geboortejaar? Zoek het (maan)jaar waarin je geboren bent. Let wel op dat het Chinese Nieuwjaar op een andere datum begint ... Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Slang De Slang in het kort: Intens Bewust Geslepen Trots IJdel Wreed. Data voor de Slang. De exacte data voor het sterrenbe...