De Helende Krachten Van Licht

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2001-03-01
SCHRIJVER Roger Coghill
ISBN 9789020243581
BESTANDSGROOTTE 3,95 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Zonder licht zou er geen leven mogelijkzijn. Het is voedsel en energie. Licht zet onze biologische klok in werking en verhoogt ons welzijn.Licht zendt ook informatie uit die kan worden gebruikt om het lichaam te helen. Lichttherapie, in al haar krachtige vormen, staat op het punt de behandelingsmethode van de 21ste eeuw te worden.

BESTEK

U kunt boek De Helende Krachten Van Licht in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De Helende Krachten Van Licht.

...r een gecompliceerd thema als de helende aspecten van licht voor menselijk welzijn begrijpelijk te maken. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het geven van praktisch advies ter bevordering van zowel lichamelijke, emotionele als spirituele gezondheid. De Helende Kracht van Engelen. De inspirerende orakelkaarten in deze doos zijn doordrongen van licht en zullen de deur naar je hart openen. Ze zullen je helpen om te communiceren met de engelen door je in contact te brengen met hun helende boodschappen van liefde en begeleiding en je zo naar een plek in jezelf voeren die gevuld is met hemelse ... Kleuren van de Zon De engelen van Atlantis spraken in het boek van Doreen Virtue, de kracht van engelen ook over de voordelen van blootstelling van de kleuren en het licht van de zonsopgang en zonsondergang. Zo zou buiten zijn tijdens de zonsopgang de activeert de hogere chakra's, geeft energie en ons voorbereidt op de dag. De helende kracht van licht Johan Boswinkel geneest met biofotonen, de zwakk...