Ken je Rotterdam

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2014-11-28
SCHRIJVER Cees Zevenberg
ISBN 9789462580589
BESTANDSGROOTTE 6,50 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Ter gelegenheid van welke manifestatie is de Euromast gebouwd? Hoe heette de Reus van Rotterdam van zijn eigen naam? Waarom werd de tennisfinale in Ahoy tussen Connors en Lendl nooit uitgespeeld? Hoe komt de havenkroeg 'De Ballentent' aan zijn naam en in welke Kralingse straat groeide Robin van Persie op?Dit zijn enkele van de 250 vragen over Rotterdam in Kent U Rotterdam? De vragen gaan over de sfeer van vroeger en over de hedendaagse stad. Alle facetten komen aan bod: haven, scheepvaart, historie, sport, bedrijven, buurten en bekende inwoners. Kent U Rotterdam? nodigt de lezer uit tot een vraag- en antwoordspel, dat individueel of met elkaar gespeeld kan worden. Het is spannend om te testen hoeveel kennis van de stad aanwezig is.Cees Zevenbergen is Rotterdamkenner en -liefhebber.

BESTEK

U kunt boek Ken je Rotterdam in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Ken je Rotterdam.

...uit Rotterdam komt. Dit zijn de bekendste uitdrukkingen van Rotterdam. 16/01/2019 Getty Images. Dichter Derek Otte was van 2017 tot en met januari 2019 stadsdichter van Rotterdam. Met zijn stads- en andere gedichten laat hij de lezer vaak met kippenvel en waterige ogen achter. Dereks grote sociale betrokkenheid is de basis van zijn eigen televisieserie: Ken Je Kijken, Dereks Rotterdam. Woensdag om 17:30 uur te zien op TV Rijnmond. Hoe goed ken jij Rotterdam? Doe de quiz. Deze week mogen we onze stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen, maar hoe goed ken jij Rotterdam eigenlijk? Test het zelf! Doe de quiz en laat je verrassen door de opmerkelijke feiten over de stad. 'Ken je Rotterdam' - De Maasstad in 250 vragen - geschreven door Rotterdamkenner Cees Zevenbergen, is een alleraardigst boekje. In het boekje dat er mooi uitziet met prachtige foto's, staan 250 vragen in verschillende categorieën over Rotterdam. En deze zijn best pittig. Kent U Rotterdam? nodigt de lezer uit tot e...