Dierenvriendjes haken

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2010-09-25
SCHRIJVER Fotografie Gerhard Witteveen
ISBN 9789058778888
BESTANDSGROOTTE 10,9 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

De aandoenlijke kleine beestjes van Christel Krukkert uit Gehaakte beestenboel zijn al een groot succes. Christel breidt met Dierenvriendjes haken de collectie uit tot een ware dierentuin. Een zebra, een leeuw en een kameel; of twee mollen, een schildpad en een feestvarken. Het boek begint weer met een uitleg van de haaktechniek. En van alle dieren zijn duidelijke beschrijvingen opgenomen. Genoeg voor uren haakplezier!

BESTEK

U kunt boek Dierenvriendjes haken in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Dierenvriendjes haken.

...stel Krukkert uit Gehaakte beestenboel zijn al een groot succes. Christel breidt met Dierenvriendjes haken de collectie uit tot een ware dierentuin. Een zebra, een leeuw en een kameel; of twee mollen, een schildpad en een feestvarken. Het boek begint weer met een uitleg van de haaktechniek. Beestjes haken is leuk om te doen! De aandoenlijke kleine beestjes uit Gehaakte beestenboel zijn al een groot succes. Ik breid met Dierenvriendjes haken de collectie uit tot een ware dierentuin. Een zebra, een leeuw en een kameel; of twee mollen, een schildpad en een feestvarken. Het boek begint weer met een uitleg van de haaktechniek. Boek Dierenvriendjes haken (stk)* Beestjes haken is leuk om te doen! De aandoenlijke kleine beestjes van Christel Krukkert uit (Gehaakte beestenboel) zijn al een groot succes. Christel breidt met Dierenvriendjes haken de collectie uit tot een ware dierentuin. Een zebra, een leeuw en een kameel; of twee mollen, een schildpad en een feestvarken. Dierenvriendjes haken, 4...