500 visgerechten

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2015-03-17
SCHRIJVER Vitataal
ISBN 9789048303229
BESTANDSGROOTTE 4,53 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Dit boek bevat tal van verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren. Of u nu op zoek bent naar een bijgerecht of een hoofdgerecht, een voedzame lunch of een snack, voor elke gelegenheid is er wel een zeevruchtengerecht voorhanden.Het boek bevat niet alleen klassiekers zoals gravlax en sushi, maar ook modernere gerechten als Aziatische viscurry's en laksa's.- In de inleiding vindt u informatie over vis als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.- De recepten bevatten tal van klassiekers van over de hele wereld, waaronder gezonde Zuidoost-Aziatische noedelgerechten, klassieke Franse gerechten en gezinsfavorieten.- Met deze 500 recepten voor zoet- en zoutwatervis en krab- en inktvisachtigen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Meer dan dit boek heeft u niet nodig als u op zoek bent naar een heerlijk zeevruchtengerecht.

BESTEK

U kunt boek 500 visgerechten in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek 500 visgerechten.

...evat tal van verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren. Of u nu op zoek bent naar... 500 visgerechten. ISBN: 978 90 483 0322 9. Judith Fertig . Dit boek bevat tal van verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren. Kookboek met 500 visrecepten. Het boek bevat niet alleen klassiekers zoals gravlax en sushi, maar ook gerechten als Aziatische viscurry's en laksa's. 500 visgerechten. Schrijf de eerste review over dit product. Dit boek bevat tal van verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren. 500 visgerechten direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Koop 500 visgerechten van Fertig. Judith M. met ISBN 9789048303229. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 500 visgerechten. Dit boek bevat tal van verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren. Of u nu op zoek bent naar een bijgerecht of een ... 500 visgerechten (eBook) Vitataal...