Geslaagde examenblunders

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2012-06-12
SCHRIJVER Richard Benson
ISBN 9789045313573
BESTANDSGROOTTE 3,20 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Geslaagde examenblunders 6e druk is een boek van Richard Benson uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789045313573 Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je hebt hard gestudeerd voor je repetitie, toets, schoolexamen of centraal examen. Het vragenblad belandt op je bureau. Iedereen is geconcentreerd aan het werk. Je buigt je over de volgende vraag en dan... een totale black-out! Geen idee wat je op moet schrijven! In Geslaagde examenblunders vind je de meest hilarische, bizarre en creatieve antwoorden van studenten die zich realiseerden dat ze kansloos waren om een bepaalde vraag goed te beantwoorden, en dus maar besloten om er het beste van te maken.

BESTEK

U kunt boek Geslaagde examenblunders in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Geslaagde examenblunders.

...boek van Richard Benson uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789045313573 Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je hebt hard gestudeerd voor je repetitie, toets, schoolexamen of centraal examen. Het vragenblad belandt op je bureau. Iedereen is geconcentreerd aan het werk. Geslaagde examenblunders book. Read 872 reviews from the world's largest community for readers. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je hebt hard gest... Je buigt je over de volgende vraag en dan... een totale black-out! Geen idee wat je op moet schrijven! In Geslaagde examenblunders vind je de meest hilarische, bizarre en creatieve antwoorden van studenten die zich realiseerden dat ze kansloos waren om een bepaalde vraag goed te beantwoorden, en dus maar besloten om er het beste van te maken. Geslaagde examenblunders. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je hebt hard gestudeerd voor je repetitie, toets, schoolexamen of centraal examen. Het vragenblad ... Je buigt je over de volgende vraag en dan… een totale...