TUINIEREN GAAT NIET OVER ROZEN

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 1996-09-01
SCHRIJVER Romke van de Kaa
ISBN 9789025405700
BESTANDSGROOTTE 4,20 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Het ontwerpen en inrichten van de tuin is een zaak van vallen en opstaan. Opeens loopt je vijver leeg of stoot je je hoofd aan de pergola; de rampen lijken niet te overzien.In Tuinieren gaat niet over rozen laat Romke van de Kaa zien hoe het wel en niet moet en schroomt daarbij niet zijn eigen blunders te etaleren. Hij schrijft niet over kasteeltuinen of villatuinen, maar - met veel gevoel voor humor - over de tuin van iedereen en alledag. Van de Kaa leert de lezer om zijn fouten te lachen en laat hem ondertussen heel wat opsteken.

BESTEK

U kunt boek TUINIEREN GAAT NIET OVER ROZEN in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek TUINIEREN GAAT NIET OVER ROZEN.

..... Met veel gevoel voor humor laat Romke van der Kaa zien hoe het wel en niet moet en schroomt daarbij niet zijn eigen ... In Tuinieren gaat niet over rozen laat Romke van de Kaa zien hoe het wel en niet moet en schroomt daarbij niet zijn eigen blunders te etaleren. Hij schrijft niet over kasteeltuinen of villatuinen, maar - met veel gevoel voor humor - over de tuin van iedereen en alledag. Even een wandeling langs het boventerras waar veel te zien is wat goed is gegaan, maar ook de nodige tegenvallers. Romke van de Kaa zou zeggen: tuinieren gaat niet altijd over rozen en niets is minder waar. Buurvrouw Riet stelde een vraag over haar problemen met zaailingen en of wij een goede tip voor haar hadden. Romke Van De Kaa - Tuinieren Gaat Niet Over Rozen Het boek Tuinieren Gaat Niet Over Rozen van de auteur Romke Van De Kaa is 5 maal gevonden, 0 maal nieuw en 5 maal tweedehands. "Tuinieren Gaat Niet Over Rozen" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Tuinieren gaat niet over rozen. ...