Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2011-07-01
SCHRIJVER Geronimo Stilton
ISBN 9789059243514
BESTANDSGROOTTE 10,43 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Op een dag sleept Duifje Duistermuis Geronimo mee naar haar familie in het Schedelslot. Niets is daar normaal! Bij de ingang staat een vleesetende plant, in de slotgracht woont een veelvraat, Het Ding, en zelfs de aardbeien happen wild in het rond. Ook naar de wc gaan is een avontuur, want de toiletpot leeft en dreigt Geronimo zelfs op te slokken! Gi-ga-geitenkaas, hoe komt hij hier ooit weer weg?

BESTEK

U kunt boek Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis.

...uis (hardcover). Op een dag sleept Duifje Duistermuis Geronimo mee naar haar familie in het Schedelslot. Niets... Niets was daar normaal! Bij de ingang stond een vleesetende plant, in de slotgracht woonde een veelvraat, Het Ding, en zelfs de aardbeien hapten wild in het rond. Ook naar de wc gaan was een avontuur, want de toiletpot leefde en dreigde me zelfs op te slokken! Ja, echt! Geronimo Stilton - seriedeel 8 Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis. Op een dag sleept Duifje Duistermuis Geronimo mee naar haar familie in het Schedelslot. Niets is daar normaal! Bij de ingang staat een vleesetende plant, in de slotgracht woont een veelvraat, Het Ding, en zelfs de aardbeien happen wild in het rond. Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis (eBook) Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Geronimo Stilton 8 - De familie Duistermuis PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Gero...