De grote moeder

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2013-05-01
SCHRIJVER Tessa de Loo
ISBN 9789029591652
BESTANDSGROOTTE 3,32 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in de Nederlandse letteren met De meisjes van de suikerwerkfabriek, een alom geprezen verhalenbundel, die meteen een bestseller werd en met de Anton Wachterprijs en het Gouden Ezelsoor werd bekroond. In de jaren daarna schreef zij nog diverse andere korte verhalen en novellen, waaronder Isabelle en Het rookoffer. Al die verhalen werden in 1995 gebundeld in een omvangrijke uitgave voor de vele lezers die er sinds 1994 bij waren gekomen door het succes van haar roman De tweeling. De tweeling is door de verfilming van Ben Sombogaart opnieuw een succes geworden. En intussen is er een hele nieuwe generatie lezers bij gekomen. Voor al die lezers en voor alle anderen die het boek nog niet hadden is er nu een heruitgave van de sinds lang niet meer verkrijgbare Alle verhalen tot morgen.

BESTEK

U kunt boek De grote moeder in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De grote moeder.

...n is een moedergodin die vereerd wordt door onder andere wicca en andere neoheidense groepen. Men beeldt haar af in drie fasen: de Jonge Maagd, de Moeder en de Oude Vrouw, die ieder zowel een fase in het leven van een vrouw als een fase van de maan symboliseren. De grote moeder (hardcover). In 1983 maakte Tessa de Loo haar overrompelende entree in de Nederlandse letteren met De meisjes van de suikerwerkfabriek,... Het e-book De grote moeder, geschreven door Tessa de Loo, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De techniek leidt tot de breuk met de Grote Moeder, die de aarde voor de mens is - zij kan genegeerd zoniet gedood worden. De snelheid die de machine genereert is de schepping van een reeks opeenvolgende momenten die het zicht op de eeuwigheid onmogelijk maken, zij verdwijnen en de beheersing van de tijd betekent slavernij. Tessa de Loo - De Grote Moeder Boze tongen beweerden in 1983 dat Tessa de Loo en andere vrouwen hun literaire succes vooral te...