Vlam van de aandacht pap.

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 1984-12-18
SCHRIJVER J. Krishnamurti
ISBN 9789062717095
BESTANDSGROOTTE 9,31 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Dit boek bevat de toespraken van oktober 198, die Krishnamurti hield op de drie continenten in New Delhi, Madras, Bombay, Benares in India, Ojai en New York in de Verenigde Staten en Saanen en Brockwood Park in respectievelijk Zwitserland en Groot-Brittanië. Het is een van de weinige in het Nederlands verschenen boeken waarin ook toespraken in India zijn opgenomen, die een heel eigen geest ademen. Hij zegt dat het denken, vaak de oorzaak van ons gevoel van onveiligheid, zijn dominante positie verliest als we de ware aard van zijn activiteit in de psyche duidelijk waarnemen en begrijpen. Dan ontdekken we dat het een relatieve en ondergeschikte functie heeft. Dan komt er een eind aan onze psychologische angsten, gevoelens van onzekerheid, haat en geweld.

BESTEK

U kunt boek Vlam van de aandacht pap. in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Vlam van de aandacht pap..

...it boek bevat de toespraken van oktober 198, die Krishnamurti hield op de drie continenten in New Delhi, Madras,... Buy Vlam Van De Aandacht Pap. 01 by J. KRISHNAMURTI (ISBN: 9789062717095) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Neem de extra 10 of 15 minuten die je nodig hebt om er absoluut op je best uit te zien voordat je ook maar in de buurt van je vlam komt. Zelfs de kleinste dingen kunnen je veranderen van een onopvallende verschijning in iemand die de aandacht opeist. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Krishnamurti, J - De vlam van aandacht Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Niet al het nieuwe werk kon de aandacht van de volle Kuip vasthouden. Tijdens het prachtig gezongen Diamant of het beukende Tattoo hoorde je op het veld toch wel veel mensen kletsen (de zogenaamde Dutch Disease), maar ander nieuw werk als Radio, Deutschlan...