Het Prostaatkankerlogboek

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2011-06-22
SCHRIJVER Wim Köhler
ISBN 9789072219855
BESTANDSGROOTTE 4,87 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Jaarlijks krijgen 9.500 mannen prostaatkanker en daarmee is het de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Na het stellen van de diagnose is er veel onzekerheid en twijfel. Het prostaatkankerlogboek gaat helemaal uit van de patiënt. Het is een routeplanner door de ziekte. Waar sta je in het ziekteproces? Wat zijn je mogelijkheden? Dit geheel vernieuwende concept is bedoeld voor patiënten om goed beslagen ten ijs te laten komen en zelf de regie in handen te houden. En dat is hard nodig.Prostaatkanker is een ziekte met hoop. Veel mannen genezen of hebben dankzij behandelingen nog heel wat jaren voor zich. Dan is het des te beter om goede keuzes te maken. Maar juist bij prostaatkanker valt er veel te kiezen en te beslissen. Het boek helpt weloverwogen keuzen te maken, zodat je als patiënt tijd en kwaliteit van leven krijgt.'Het prostaatkankerlogboek' geeft alle belangrijke informatie en dient als patiëntendossier waar je uitslagen in kunt noteren. Een boek voor patiënten en hun naasten.

BESTEK

U kunt boek Het Prostaatkankerlogboek in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Het Prostaatkankerlogboek.

...per jaar ben je donateur van ProstaatKankerStichting.nl. Met dit bedrag steun je de stichting en ontvang je bij je aanmelding het Prostaatkankerlogboek als welkomstgeschenk. Aanmelden kan via het online aanmeldingsformulier. Prostaatkankerlogboek "Recent heb ik het logboek voor prostaatkanker ontvangen. Dan is het des te beter om goede keuzes te maken. Maar juist bij prostaatkanker valt er veel te kiezen en te beslissen. Het boek helpt weloverwogen keuzen te maken, zodat je als patiënt tijd en kwaliteit van leven krijgt. 'Het prostaatkankerlogboek' geeft alle belangrijke informatie en dient als patiëntendossier waar je uitslagen in kunt noteren. Het prostaatkankerlogboek (paperback). ProstaatKankerStichting.nl (PKS) is de patiëntenorganisatie van mannen met prostaatkanker en hun naasten. De... Het Prostaatkankerlogboekis een vernieuwend handboek voor patiënten. Het is een routeplanner, een boek dat informatie biedt en dient als patiëntendossier. Met het logboek in de hand kan de p...