Oog In Oog Met De Dood

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2011-01-01
SCHRIJVER William E. Hablitzel
ISBN 9789020204292
BESTANDSGROOTTE 9,12 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Dit boek geeft een nieuwe betekenis aan de woorden leven en sterven Als arts en hulpverlener word je regelmatig met mensen met levensbedreigende aandoeningen geconfronteerd. Dit overkwam ook William Hablitzel in zijn medische loopbaan. In dit boek heeft hij zijn ervaringen met mensen opgetekend die op de drempel van de dood stonden, ervaringen die hem diep hebben geraakt en hem in contact hebben gebracht met de wijsheid van het leven zelf. Oog in oog staan met een levensbedreigende ziekte of het naderende einde geeft vaak een totaal ander perspectief op het leven. Aan de hand van de aangrijpende en vaak ontroerende verhalen van zijn patiënten deelt de auteur de door hem opgedane levensinzichten met de lezer. Dit boek gaat dus niet zozeer over de dood, maar juist over de waarde van het leven waarvan we ieder moment intens zouden kunnen genieten.

BESTEK

U kunt boek Oog In Oog Met De Dood in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Oog In Oog Met De Dood.

... Het Sticht, trekken ze verder naar het westen. Heer Rudolf wil de drie anderen de zee laten zien. In Leijden worden ze geconfronteerd met een vreselijke gebeurtenis, die alles te maken heeft met ontmoetingen uit het recente verleden. Daarbij komt één van hen oog in oog te staan met de dood. Een paar meter verderop kun je de dood zelf in de ogen kijken en ruiken. Een golvend madentapijt en een zure lucht wijzen de weg naar het eerste dier. Een ree, die de afgelopen nacht precies voor de helft door een vos is opgegeten. De ruggenwervel steekt eruit en tientallen vliegen doen zich tegoed aan de restjes vlees die eraan hangen. In dit boek heeft hij zijn ervaringen met mensen opgetekend die op de drempel van de dood stonden, ervaringen die hem diep hebben geraakt en hem in contact hebben gebracht met de wijsheid van het leven zelf. Oog in oog staan met een levensbedreigende ziekte of het naderende einde geeft vaak een totaal ander perspectief op het leven. Een hond met ongelofelijk veel ...