De onvergetelijke reis

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM mei 2017
SCHRIJVER Martin Nieuwland
ISBN 9789492561053
BESTANDSGROOTTE 7,95 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Een spannend boek voor de jeugd van 10 tot en met 12 jaar waar Danny met zijn ouders in een oud en gammel campertje op vakantie gaan. Dan vinden ze een meisje langs de kant van de weg. Wie is zij? En waarom worden ze ineens achtervolgd?Danny gaat met zijn ouders op vakantie. En hoe! Met een oud en gammel campertje helemaal naar Zuid-Italië.Het onwillige wagentje laat hen direct al bijna in de steek. Maar ze zetten door. Dan vinden ze in de stromende regen een meisje op de weg. Wanneer ze haar meenemen beginnen de problemen pas echt. Want wie zijn die mannen die op haar jagen?Een wilde rit begint, dwars door Duitsland en Zwitserland naar Italië. Zal het ze lukken de mannen van zich af te schudden? En wat is het geheim van het meisje?Een spannend boek voor de jeugd van 10 tot en met 12 jaar.

BESTEK

U kunt boek De onvergetelijke reis in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek De onvergetelijke reis.

...spannend boek voor de jeugd van 10 tot en met 12 jaar waar Danny met zijn ouders in een oud en gammel campertje... Bestel De onvergetelijke reis van Martin Nieuwland. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek De onvergetelijke reis, geschreven door Martin Nieuwland, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Door de evenwichtige vertelling De onvergetelijke reis van August King stelt hij de lezer in staat zich te verplaatsen in een gedreven landbouwer, een doodsbang jong slavenmeisje en een incestueuze slavenhouder. Ehle geeft de lezer inzicht in de redenen waarom de hoofdpersonages doen wat ze doen.' De onvergetelijke reis | ISBN 9789492561053 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een onvergetelijke reis. Nu hebben we alle tijd van de wereld. Alleen wil mijn lichaam niet meer en kan John amper zijn naam onthouden. Maar dat geeft niet. Ik weet hoe hij heet. Wij zijn samen één comp...