Papieren sneeuwvlokken

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM november 2016
SCHRIJVER Annemarie Vermaak
ISBN 9789045320045
BESTANDSGROOTTE 3,35 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Papercutten is helemaal hip! Je kunt nu je hart ophalen in het boek Papieren sneeuwvlokken van illustrator en creatieve duizendpoot Annemarie Vermaak. Het boek bevat maar liefst 100 prachtige sneeuwvlokken, ingenieus ontworpen en opgebouwd in minimaal 4 tot 8 parten. Het boek bevat 112 pagina's met benodigdheden, instructies, vouwtechnieken en werktekeningen en sluit afmet 8 pagina's waarmee je de opgedane kennis en inspiratie meteen in de praktijk kunt brengen: scheur ze uit, vouw ze op de juiste manier en knip ze tot de mooiste sneeuwvlokken.Annemarie Vermaak begon haar carrière na de opleiding Reproductietekenen aan het Grafisch Lyceum Rotterdam als grafisch ontwerper in Amerika. Vijftien jaar later volgde Annemarie de cursus Boeken Illustreren en besloot van tekenen haar beroep te maken. Inmiddels heeft ze twee kinderboeken geïllustreerd, Het enige echte knip- en kleurboek voor kids uitgebracht en maakt zij tekeningen en schilderijen in opdracht. Annemarie werkt vanuit haar studio-aan-huis in de vesting van Gorinchem.

BESTEK

U kunt boek Papieren sneeuwvlokken in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Papieren sneeuwvlokken.

...euwvlokken die jij maakt! Of het nu 24 december of 24 juli is, deze sneeuwvlokken zijn prachtig en heel eenvoudig te maken; je hebt alleen maar wat papier en een schaar nodig. Omdat ze zo simpel en mooi zijn is het altijd leuk om papieren sneeuwvlokken te maken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Uitleg hoe je mooie papieren sneeuwvlokken kunt knippen van een vouwblaadje. Voor een simpele variant, één met 8 punten en één met 6 punten. Leuke versiering voor de winter of Kerst. #mizflurry #sneeuwvlok #knippen #knutselen #winter #kerst Tiny little handcut papier sneeuwvlokken worden bewaard tussen 2 micro-dunne stukjes glas. Ze hangen op een 24 inch RVS ketting met een kreeft-klauw-sluiting. De papieren stukken zijn zorgvuldig gesneden met de hand met behulp van een x-acto mes, een stuk op een moment. De hanger is lichtgewicht en 19 mrt. 2018- Bekijk het bord "papieren sneeuwvlokken" van marijcschouw op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Papieren sneeuwvlokken, Sneeuwvlokken e...