Groene Halte-wandelroutes

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM 2006-06-16
SCHRIJVER Onbekend
ISBN 9789077931066
BESTANDSGROOTTE 6,4 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Groene Halte-wandelroutesDit boekje bevat 12 bijzondere wandelroutes over de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. De routes gaan van bushalte naar bushalte. De bushaltes aan het begin en het eind van de wandeling zijn een zogenaamde 'Groene Halte'. De buslijnen die stoppen bij een Groene Halte hebben op alle dagen een frequentie van minimaal keer per uur. In enkele gevallen is er in de directe nabijheid van de Groene Halte tevens een kleinschalige parkeervoorziening. U kunt dan met de auto naar het begin- of eindpunt van de route en verder met de bus.Wandelen en de Veluwe horen bij elkaar. Het is van de mooiste gebieden van ons land om te voet te ontdekken. Eindeloze bossen voor een zwerftocht, verrassende ontmoetingen met de velediersoorten die hier leven, adembenemende uitzichten op de heidevelden en de zandverstuivingen, de stilte en de rust, kortom een streek om op adem te komen. De Groene Halte-wandelroutes zijn kansen bij uitstek om de Veluwe te beleven.Dit boekje is op een speciale manier gebonden. Hierdoor is het mogelijk het boekje volledig open te vouwen zonder dat de rug los laat.

BESTEK

U kunt boek Groene Halte-wandelroutes in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Groene Halte-wandelroutes.

...en van bushalte naar bushalte. Vanuit duidelijk herkenbare Groene bushaltes starten of eindigen deze wandelingen, die dwars over de Veluwe voeren. Het idee is heel eenvoudig: u stapt uit de bus bij halte A , wandelt via een gemarkeerde route naar halte B en stapt daar weer op de bus terug. Groene Halte focust op de combinatie wandelen en openbaar vervoer en leidt je langs de prachtigste plekjes in Vlaanderen. Het idee is eenvoudig: de wandelaar reist met trein, tram of bus naar Groene Halte A, waar een wandeling 'in rechte lijn' vertrekt. Op het eindpunt van de wandeling stap je aan Groene Halte B terug op het openbaar vervoer. Gemeente Genk Lengte van de wandeling: 11 km. Deze route is in het bijzonder bedoeld voor al wie meer te weten wil komen over het mijnverleden van Genk. De vijf Groene Halte-wandelroutes die het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) met het Wandelplatform-LAW heeft uitgezet, beginnen en eindigen bij een halte vanwaar minimaal één keer per uur een bus...