Een tijd-reisgids naar het land van Jezus

PRIJS: GRATIS BOEK
DATUM november 2017
SCHRIJVER Peter Martin
ISBN 9789033833434
BESTANDSGROOTTE 12,73 MB
FORMAAT PDF EPUB MOBI IOS
TAAL NEDERLAND
novirus

BOEK BESCHRIJVING

Deze reisgids brengt je naar het jaar 50 na Christus, het land van Jezus. Een aantrekkelijke boek voor kinderen vanaf 8 jaar. Met weetjes en feiten over de bijbelse tijd. Geografische informatie over bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem, Betlehem, Galilea, Nazaret, etc. Bijbelse verhalen en gebeurtenissen die op die plek hebben plaatsgevonden. Grappige toeristentips. Leuk vormgegeven als reisgids.

BESTEK

U kunt boek Een tijd-reisgids naar het land van Jezus in PDF, ePUB, MOBI formaat lezen of downloaden op deze site. Goed gratis boek Een tijd-reisgids naar het land van Jezus.

... na Christus, het land van Jezus. Een aantrekkelijke boek voor kinderen vanaf 8 jaar. Met weetjes en feiten over de bijbelse tijd. Geografische informatie over bijbelse plaatsen zoals Jeruzalem, Betlehem, Galilea, Nazaret, etc. Bijbelse verhalen en gebeurtenissen die op die plek hebben plaatsgevonden. Neem dit boek mee en reis terug naar het jaar 50 na Christus. Een tijd-reisgids naar het land van Jezus. Altijd al meer willen weten over het leven in Israël in het jaar 50 na Christus? Pak dit boek en ga op reis. Dit boek neemt je mee naar die tijd. Een handige reisgids die je brengt in de dorpen waar Jezus ook gelopen heeft. Het boek Een tijd-reisgids naar het land van Jezus, geschreven door Peter Martin, Dave Smith, Emmanuel Cerisier, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering ... Bezoek het bericht voor meer. ... Tijd-reisgids naar het land van Jezus Ontdek de wereld van het jaar 50 Deze reisgids brengt je naar het jaar 50 na Christus, het land van Jezus. Een aantrekkelijke boek voor ki...